logo2.jpg
  • Kóstolj Bele A Balatoni Hangulatba!
  • Kóstolj Bele A Balatoni Hangulatba!
  • Kóstolj Bele A Balatoni Hangulatba!
  • Rendes Borfesztivál a Balatonnál
Previous Next

Programok

 
11 balatoni pincészet
 
Villa Tolnay, Sabar Borház, Orbán Pincészet, Pálffy Pincészet, Laposa Borbirtok, Szeremley Birtok, Istvándy Pincészet, 2HA Szőlőbirtok, Kőróka Pincészet, Hollósy Pince, Szatmári Családi Pincészet
 

Szórakoztató programok

 
Élőzenei koncertek
A Rendes Borfesztivál mindkét napján este nyolc órától élőzenei koncertet ad a balkáni és erdélyi népzenét sajátosan közel-keleti elemekkel vegyítő és újragondoló Dej'szen.
Néptánc

 

 
Gyermekprogramok, légvár
Helyi kézműves termelők és élelmiszerek
 
Levendulaporta 
Házi levendulaszörp és további szörpkülönlegességek: menta, bodza, meggy, citrom, rozmaring és gyömbér. A Levendula porta Keszthelyi Eníd és Keszthelyi Tibor nevéhez fűződik, amely ténylegesen egy porta, ahol állatokkal, falusi vendégasztallal, gyermekfoglalkozásokkal, programszervezéssel és különleges egyedi termékek előállításával foglalkoznak, mint például a levendulaszörp.
 

Kézműves ékszerek
Od-kerámia
Ékszerek, használati tárgyak, bögrék, kancsók, tejesköcsögök és mézes csuprok Ottmár Dóra mencshelyi kerámiakészítő mester műhelyéből.
Frissen sült balatoni halkülönlegességek
Keszeg, ponty, fogas és busa a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit ZRt.-től.
„Egye ki a busát a Balatonból!”
 
Házi limonádék
Továbbá: Sonka, kolbász, sajt, méz és kelt tészták
 
Kürtőskalács
 

Egyéb kiállítók

 
Olivaliget (Kézműves olívaolajak Olaszországból)
Az olasz kézműves olívaolajok fővárosából, Pianellából érkeznek azok a fantasztikus termékek, amelyek kóstolására invitáljuk. Tapasztalja meg a különbséget egy ipari eljárással készült, hipermarketekben kapható olaj és az Olivaliget által forgalmazott – kizárólag tradicionális mechanikus eljárással sajtolt – olívaolaj között. Egy csapásra megváltozik az olívaolajról alkotott véleménye!
 
Kúria Étterem
Balaton Gelato Kft. 
 
Révfülöpi Szikvíz
Tradicionális, de a mai kornak és követelményeknek megfelelő családi szikvízkészítő műhely, amely célja Révfülöp és a környező települések lakóinak, éttermeinek, valamint borászatainak ellátása minőségi, tiszta, jó ízű szódavízzel. Mert a fröccs csak szódavízzel iható!
 

 

 
 
 
logo_szervezok3.jpg